1 | Analysis of the effects of high pressure on selected enzymes, digestibility of protein and starch in beans and peas | Phan Thi Phuong Thao, Gertrud Linsberger-Martin, Emmerich Berghofer | Journal of Science and Technology | 2011 | 49 (6), 317 – 325. |
2 | Xây dựng quy trình sản xuất giống khởi động cho sản xuất Chao từ nấm mốc Mucor elegans | Lê Minh Nguyệt, Phan Thị Phương Thảo | Tạp chí Khoa học và phát triển | 2012 | |
3 | High hydrostatic pressure influences antinutritional factors and in vitro protein digestibility of split peas and whole white beans | Gertrud Linsberger-Martin, Karin Weiglhofer, Thao Phan Thi Phuong, Emmerich Berghofer | Journal of Food Science and Technology | 2013 | 51, 331 – 336 |
4 | Change of chlorophyll and vitamin C in green pea (Pisum sativum) during thermal processing | Nguyen Thi Hanh, Nguyen Vinh Hoang, Phan Thi Phuong Thao | Vietnam Journal of Agricultural Sciences. | 2016 | Vol. 14, No. 7: 1068-1074 |
5 | Effects of Aloe Veragel coatings on the Postharvest Quality of Honeydew Melons (Cucumis melo L.) stored under atmospheric condition | Nguyen Thi Hanh, Phan Thi Phuong Thao, Nguyen Thi Bich Thuy, Nguyen Thi Thu Nga | Vietnam Journal of Agricultural Sciences. | 2018 | 1, 43-51. |
6 | Effects of process parameters on the extraction efficiency and chemical characteristics of tea seed oil from “Trungdu” tea (Camellia sinensis O. Kuntze) variety | Thao Thi Phuong Phan, Thi Thu Hang Tran, Hoang Dinh Hoa, Vu Hong Son | Vietnam Journal of Science and Technology. | 2019 | 57(3B) |
7 | Ảnh hưởng của dầu hạt chè (Camellia sinensis O. Kuntze) và một số chất chống oxy hóa đến sự thay đổi chất lượng của dầu hạt lanh và dầu hạt óc chó trong quá trình bảo quản | Phan Thị Phương Thảo, Trần Thị Thu Hằng, Vũ Hồng Sơn | Tạp chí Khoa học Nông nghiệp Việt Nam | 2019 | 18(3): 221-229 |
8 | AsiFood and its output and prospects: An Erasmus+ project on capacity building in food safety and quality for South-East Asia | A.K.Anal, Y.Wache, V.Louzier, R.Laurent, F.Men, S.Avallone, W.Mahakarnchanakul, P.Udompijitkul, C.Tantikitti, T.B.T.Nguyen, Phan.T.P.Thao, T.M.T.Nguyen, H.M.X.Nguyen, K.Thong, H.Seingheng, G.Schleining, L.F.Linder, M.L.Scippo, A.Guidi | Journal of Food Control. | 2020 | |
9 | Ảnh hưởng của giống và vùng địa lý đến chất lượng hạt chè và dầu hạt chè (Camellia sinensis O. Kuntze) ở Việt Nam | Thao Thị Phương Thảo, Trần Thị Thu Hằng, Giang Trung Khoa, Hoàng Đình Hoà, Vũ Hồng Sơn | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam | 2020 | 62(5) |
10 | Ảnh hưởng của một số thông số trong quá trình trích ly đến khả năng kháng oxy hóa
của dầu hạt chè (Camellia sinensis O. Kuntze) | Phan Thị Phương Thảo, Vũ Hồng Sơn | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam | 2021 | |
11 | Effect of extraction solvents on quality of Vietnamese tea (Camellia sinensis O. Kuntze) seed oil. | Phan Thị Phuong Thao, Pham Le Nguyet Anh, Vu Hong Son | Vietnam Journal of Science and Technology | 2021 | 59(2) |
12 | Investigating the potential of Vietnamese tea seed oil (Camellia sinensis O.Kuntze) for the enhancement of oxidative stability in vegetable oils | Phan Thi Phuong Thao, Tran Thi Thu Hang, Pham Le Nguyet Anh, Vu Hong Son | Vietnam Journal of Agricultural Sciences. | 2021 | 4(1) |